Špaldové múky

špaldové múky

Špaldová múka sa vyrába z prastarej obilniny – špaldy – ktorá si zachováva viac živín než klasická pšenica. Má jemne orieškovú chuť, vyšší obsah bielkovín, vlákniny a vitamínov skupiny B. Vďaka obsahu lepku je vhodná na kysnuté aj nekysnuté cesto, pečivo, palacinky aj sušienky. Je skvelou alternatívou bežnej pšeničnej múky na každodenné varenie aj zdravé pečenie 🍞

Špaldová múka je ľahšie stráviteľná, menej priemyselne šľachtená a často pestovaná bez chémie. Ponúkame hladkú, polohrubú aj celozrnnú variantu, vrátane bio kvality. Vhodná aj pre deti a citlivé trávenie 🌱

>
Popup
Sleva až 15 % na bezlepkové hotovky

Jednoduchá snídaně nebo svačina na cesty? Sleva až 20 % na bezlepkové kaše a sušené ovoce! Jen tento týden 🧡