Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Sladidlá, sirupy a med prinášajú do kuchyne široké spektrum chutí a textúr, ktoré možno využiť nielen pri pečení, ale aj pri varení alebo príprave nápojov.
Trstinový cukor má výraznejšiu arómu a je obľúbený do pečených koláčov, sušienok alebo karamelov 🎂
Med je prirodzené sladidlo vhodné do čajov, marinád aj šalátových dresingov ☕
Kakao sa používa v čokoládových dezertoch, smoothies alebo pri príprave horúcej čokolády. Med je prirodzené sladidlo vhodné do čajov, marinád aj šalátových dresingov 🥗
Melasa má silnú arómu a hodí sa do perníkov, sušienok alebo na ochutenie omáčok 🍪
Sirupy poslúžia ako zdravšia náhrada cukru do kaší, palaciniek či pečených dobrôt 🥧